Marcos Nieto, un escriptor senienc que triomfa a l’Amazon

2018-03-04T18:30:52+00:00 14 de febrer de 2018|Cultura| , |0 Comentaris

Marcos Nieto i Marta Martin són els noms de dos veïns de la Sénia que es dediquen exclusivament a escriure. La curiositat, però, no és aquesta. Tenen venda exclusiva per l’Amazon, una de les plataformes més exitoses de venda online.

L’escriptor ha tocat moltes temàtiques. De fet, la seva careta polifacètica li ha permès obrir-se a milers d’escriptors que el segueixen. Marcos escriu amb la seva dona, Marta Martin, que també triomfa a l’Amazon. Ara estan duent a terme un projecte conjunt.

La parella novel·lista ha venut milers de novel·les a través de la plataforma online. Ell n’ha escrit més d’una desena i ella porta el mateix camí. Comprar per internet també té els seus handicaps. Ells aconsellen llegir bé la sinopsis abans de fer la compra. 

La plataforma Amazon va començar com una llibreria, tot i que ara la venta de tot tipus de productes és el motiu pel qual gairebé tothom la coneix. Fets com aquests, de Marcos i Marta, demostren que l’empresa cuida els seus principis i referma la seva estricta relació amb la literatura.

Comentaris
X
X