Toni Bou domina la prova que inaugura l’estatal, amb absència d’Adam Raga

2018-03-04T22:04:10+00:00 13 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Toni Bou no té rival. El seu regnat no té límit, i més encara sense Adam Raga operat del braç esquerre. L’operació per corregir el segon radial el tindrà fora de combat, en principi fins al vuit de març, quan es celebrarà la sisena prova del Campionat Indoor a Sevilla.

Bou va aconseguir la victòria de forma aplastant, aquest diumenge a la Núcia. El pilot de Repsol Honda no va donar opció als seus rivals i va dominar des de l’inici amb vàries zones en les que no va rebre penalitzacions i molt poques errades.

A la segona volta, el pluricampió mundial encara va anar a més aconseguint una àmplia ventatja de punt sobre els seus perseguidors. Amb un temps de 29 i 26 segons va dominar les dos mànigues, sense fer cap error. El pilot de Gas Gas, Jeroni Fajardo, i Albert Cabestany de Beta, van completar el podi en aquesta prova inaugural.

El de Piera resumia que “Ha estat un bon cap de setmana d’estrena del Campionat d’Espanya. Les zones estaven bé, perquè permetien poder fallar i també recuperar, si cometies errors”. “No obstant, havíem vingut a aquesta primera carrera de l’estatal ‘outdoor’ sense haver tingut molt temps d’entrenar, perquè estem posats de ple en la temporada ‘indoor’. Però a mesura que ha anat avançant la prova, m’he sentit molt més còmode i he pogut completar un bon trial. Ha sigut un gran inici de campionat amb bones sensacions amb la moto”, va afegir.

La propera cita de l’estatal será a Guadalajara, a la població de Sigüenza els propers 14 i 15 del mes d’abril.

Comentaris
X
X