Nou camí a Rasquera per evitar el pas de vehicles agrícoles per la carretera

2018-03-04T19:53:24+00:00 13 de febrer de 2018|Economia| , |0 Comentaris

En uns mesos Rasquera comptarà amb un nou camí per accedir a més de 20 finques diferents. Es millorarà i s’arranjarà per tal que sigui una pista accessible per vehicles i això es farà amb una subvenció del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. La polèmica, però, ha estat servida durant molt de temps. Els veïns de les finques beneficiaries d’aquest camí van pagar, al 2005, una quota fixa perquè s’arreglés i el govern en aquell moment no ho va fer. Amb la oportunitat a les mans, ara l’actual equip de govern ha decidit acollir-se a la subvenció.

El camí presenta un preocupant estat a dia d’avui. Per culpa de les pluges i d’altres elements de clima, s’ha anat desgastant el sol i hi ha forats que perjudiquen les màquines i els tractors que hi passen. D’aquí uns mesos tot això tindrà solució gràcies a la subvenció que s’ha atorgat a Rasquera perquè el projecte complia molts dels punts de condició, com per exemple, donar accés a explotacions ramaderes, a masies habitades o a més de 20 veïns d’explotacions agràries.

Comentaris
X
X