La biblioteca de Tortosa exposa l’obra de Fernando Martínez García

2018-03-04T21:41:31+00:00 13 de febrer de 2018|Cultura| , |0 Comentaris

El color i les formes abstractes més o menys poligonals defineixen la trajectòria artística d’Elisabeth Sabala i Fernando Martínez García, una trajectòria que es remunta als anys 80. Viuen als afores de Masdenverge i han exposat en museus catalans i espanyols, però també als Estats Units o fins i tot Corea del Sud. Fins al final de mes, la seua obra es pot veure a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, en una mostra del caràcter pluridisciplinar dels seus treballs, que inclouen música, literatura i pintura. La inauguració de divendres passat va acabar amb música, amb la banda liderada pel mateix Fernando García Martínez.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TuOeEmnmNTM&feature=youtu.be

 

 

Comentaris
X
X