L’atleta Ragna Debats domina la segona etapa a Costa Rica

2018-03-04T22:36:06+00:00 13 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

The Coastal Challenge és una cursa de resistència que es disputa a la vessant tropical de Costa Rica. Recorre dos-cents trenta-cinc quilòmetres en sis etapes. Ragna Debats, actual campiona de les Skyrunner World Series, en la seua modalitat ultra, va dominar guanyar la primera etapa i a la segona que s’ha disputat la matinada de dilluns.

Debats va arribar a meta amb un temps de quatre hores, vint-i-quatre minuts i vint-i-cinc segons, quasi bé a una hora de la segona classificada, la portuguesa Ester Alves, amb un crono de cinc hores i quinze minuts. La tercera posició va ser per l’estatunidenca Suzanna Guadarrama, amb cinc hores, trenta minuts. La meta estava situada a la Platja Dominical, després d’un recorregut de trenta-nou quilòmetres per l’emblemàtica Cordillera de Talamanca.

A la tercera etapa els corredors es dirigiran al Parc Marí de Bahia Ballena, en un dels trams més emblemàtics de la prova, on creuaran la meta i arribaran a l’equador de la competició.

Comentaris
X
X