El Campionat de Catalunya en grups xou i quartets, el cap de setmana a Reus

2018-03-04T21:41:31+00:00 13 de febrer de 2018|Esports| , , |0 Comentaris

L’Ajuntament de Reus ha estat aquest dimarts l’escenari de la presentació del Campionat de Catalunya de Grups de Xou i Quartets que aquest proper cap de setmana, 17 i 18 de febrer, tindrà lloc al Pavelló Olímpic Municipal de la capital del Baix Camp. L’acte ha estat presidit per Jordi Cervera, regidor d’esports de Reus, i Rafel Serrano, vicepresident de la Federació Catalana de Ptinatge i president de la Territorial de Tarragona.

Un total de 48 grups xou de diferents categories de les quatre territorials catalanes participaran al campionat, en el que dissabte 17 a partir de les 16.30 hores competiran els xous grans i quartets i diumenge 18 des de les 16.00 h ho faran els xous juvenils i els grups petits. La competició de xous grans de dissabte es podrà veure per Canal Terres de l’Ebre, que l’emetrà en diferit el mateix dissabte per la nit entre les 22.00 i les 23.30 hores.

El Campionat de Catalunya de Xous i Quartets és un dels millors espectacles que es poden veure en aquesta espectacular modalitat del patinatge artístic sobre rodes, ja que els millors equips del món són catalans. Així, en la competició de grups grans hi haurà el CPA Olot, onze vegades campió del món i dotze d’Europa, el CPA Girona, doble subcampió del món, i el Reus Deportiu, campió del món el 2012. En Grups Petits destaca la presència del PA Maçanet, subcampió del món el passat 2017 a Nanjing, i el CP Aldea, també subcampió del món el 2014. En grups juvenils hi haurà el Reus Deportiu, vigent campió d’Europa 2017, i el CP Bescanó, bronze al mateix Europeu. I en Quartets destaquen l’ASPA Lliçà de Vall i el PA Masnou, segon i tercer al Campionat d’Espanya.

Informació: FCP

 

Comentaris
X
X