Cop d’efecte del CE Tortosa que guanya el Cardedeu i s’apropa a l’ascens

2018-03-04T21:41:31+00:00 13 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Victòria transcendental per 28 a 21 del Centre d’Esports Tortosa davant el Cardedeu, rival directe en la lluita per l’ascens de categoria.

Els tortosins arribaven a la confrontació un punt per darrera dels del Vallés Oriental. La primera part va estar marcada per uns primers quinze minuts on fallaven els llançaments des del perímetre. Tot i fer una bona defensa, no podien obrir distàncies al marcador. Després, la millora en la definició dels tirs i el bon treball defensiu va permetre arribar al descans amb el 16 a 10.

A la represa, els tortosins van aconseguir augmentar les diferències fins els deu gols, malgrat l’intent del Cardedeu per tallar l’atac dels locals. A més, els permetia recuperar golaverage particular del partit d’anada.

Quan resten nou jornades per acabar la lliga el conjunt tortosí s’ha situat en segona posició i està a set punts del quart classificat, més prop de l’objectiu marcat.

En la propera jornada visiten la pista de l’Handbol Ribes, un altre rival directe en la lluita per l’ascens. El partit es disputarà diumenge a dos quarts de dues del migdia.

La classificació:

Després de la dissetena jornada de lliga és líder l’Escola Pia de Granollers, amb un partit pendent de jugar, amb 28 punts. Ara és segon el Centre d’Esports Tortosa amb 27, mentre que el Cardedeu és tercer, tancant les places d’ascens, amb 26 punts. L’Handbol Sant Just i L’Handbol Ribes, son quart i cinquè respectivament, amb 20 punts. L’Handbol Ascó és dotzè classificat amb 9 punts, els mateixos que té el Pardinyes. Tanca la classificació l’Alcarràs, coer amb tan sols 3 punts.

CAPTURA00007.jpg

Comentaris
X
X