Cercles, trapezzis i cordes, protagonistes d’un monogràfic de l’escola de circ d’Amposta

2018-03-04T17:29:58+00:00 13 de febrer de 2018|Cultura| , |0 Comentaris

Cercles, trapezzis i cordes. Aquests elements propis de les disciplines acrobàtiques del circ han estat els protagonistes aquest cap de setmana a Amposta. L’escola de Teatre i Circ de la capital del Montsià ha impartit un curs monogràfic per aprofundir en aquest àmbit artístic. Paral·lelament al cursos monogràfics, aquest curs l’escola ha posat en marxa la primera oferta d’estudis professionals de teatre i circ de les Terres de l’Ebre amb 1.200 hores lectives i formació en interpretació, veu, personatges, pràctiques escèniques o història del teatre. El desplegament d’estos estudis vol convertir-se en un referent en la matèria no només al territori.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VfBRWclIaZI&feature=youtu.be

 

Comentaris
X
X