Cau la imbatibilitat de més d’un any del Vilamajor al camp de l’HC Perelló

2018-03-04T21:41:31+00:00 13 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Imparables. Així es pot considerar la temporada que estan duent a terme el Club Handbol Perelló que dissabte s’imposaven al líder de la categoria, el Handbol Vilamajor per 23 a 19.

Les perellonenques van trencar la ratxa de les barcelonines, que no perdien des del gener de 2017, acumulant 31 jornades invictes. La defensa del Perelló era un mur infranquejable. Un fet que les va condicionar i no van arribar als vint gols. La pista del Perelló és un fortí per a l’equip de Sasa Jovic on ha sumat 7 victòries, un empat i dos derrotes aquesta temporada.

Des de l’inici es va veure un conjunt perellonenc molt concentrat en defensa que va oferir moltes dificultats al Vilamajor en atac. Al descans el marcador era favorable a les del Baix Ebre per un ajustat 10 a 9.

Tot i així el partit no es va resoldre fins als deu minuts finals, quan les bones intervencions defensives i l’actuació de la portera local Eva, van combinar-se amb ràpids contracops que van trencar el partit amb un avantatge final de 23 a 19. Era així, la primera derrota de la temporada per al Vilamajor.

Un resultat que confirma el Perelló com l’equip revelació en l’any de l’ascens a Lliga Catalana. Ara són quartes a quatre punts del tercer, el Pardinyes, amb un partit menys disputat. Dissabte es desplacen a la pista de Les Franqueses, a les nou de la nit, equip que lluita per la permanència.

Derrota de l’Ascó, que complica la permanència

El duel entre l’Ascó i les Franqueses, dos equips que lluiten per evitar el descens, se’l van endur les franquesines per 26 a 29. Una derrota que deixa a les de la Ribera d’Ebre en una situació complicada, ja que se situen en tercer lloc per la cua amb 14 punts. A més, un altre rival directe, el Vilanova del Camí va guanyar l’últim partit i ha passat les asconenques per un punt.

Precisament contra aquest equip, el Vilanova, jugaran el pròxim dissabte. L’Ascó necessita sumar els dos punts si es vol allunyar del descens; ja que aquesta temporada baixen quatre equips.

La classificació:

Tot i la derrota, el Vilamajor és líder amb 39 punts, i li falten cinc per assegurar-se la promoció d’ascens. En segona posició trobem al Sant Boi amb 32. L’Handbol Club Perelló, és quart classificat amb 26 punts.

Per la zona de compromís trobem a les Franqueses, onzè amb 17 punts, i en posicions de descens a Primera Catalana están el Vilanova del Camí, amb 15, el Handbol Ascó, amb 14, el Sant Joan Despí B, amb 2 punts i és coer el Sant Esteve Sesrovires, encara sense puntuar.

CAPTURA00005.jpg

Comentaris
X
X