Un any de presó pel tortosí Andreu Curto per participar en un piquet de la vaga general de 2012

2018-03-04T21:41:31+00:00 12 de febrer de 2018|Societat| , |0 Comentaris

La sentència arriba quatre mesos després del judici, on els testimonis no van poder acreditar que Curto fos el responsable dels danys que va patir un Hotel de Sants, la part denunciant. De fet, en la sentència el jutge qualifica de “irrellevant” que l’acusat sigui o no l’autor material del llançament de bengales o macetes.

Des de l’organització Alerta Solidària, encarregada de la defensa de Curto, consideren la sentència de marcat caràcter jurídic perquè condemna la participació en un piquet, posant entre dit l’exercici del dret a vaga. Per això, han anunciat que recorreran la sentència a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Comentaris
X
X