La roquetenca Emma Martín es classifica per la final estatal i és convocada per ‘la Roja’

2018-03-04T20:02:33+00:00 12 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Amb un llençament magistral de falta de la roquetera Emma Martín es va obrir el camí de la victoria definitiva davant la Rioja, per a que Catalunya sub-16 es classifiqués per a la fase final del Campionat d’Espanya. A la sortida d’un córner Viktoria Adrianova marcava el segon, mentre Paula Jiménez i Jana Fernández completaven el 4 a 0 definitiu.

D’aquesta manera Catalunya passa com a quart classificat a les semifinals del campionat estatal on s’enfrontarà amb València, que ha liderat la taula amb 10 punts emparellat amb la selección balear i Andalusia, però amb millor golaverage. Les valencianes serán l’últim escull per a les catalanes, que defensen el títol aconseguit l’any passat.

D’altra banda la sub-18, que ha resolt amb victoria els dos compromisos de la segona fase, s’ha classificat en primera posició. El rival serà casualment el Pais Valencià, que s’ha classificat quart.

Emma Martín viu un moment molt dolç en la seua carrera, després de ser convocada per la selecció espanyola per disputar el Torneig de Desenvolupament UEFA a Anglaterra. A partir de dimecres jugaran davant Escòcia, Dinamarca i la selecció amfitriona.

La jugadora actualment al Cambrils Unió s’estrenarà amb ‘la Roja’ juntament a les jugadores del planter blaugrana Ariadna Mingueza i Jana Fernández. L’estrena del combinat espanyol serà dimecres davant les escoceses, per jugar divendres davant Anglaterra i tancaran la seua participació diumenge enfront Dinamarca.

Comentaris
X
X