La Generalitat aporta 60.000€ per a l’organització del Concurs de Garnatxes del Món a la Terra Alta

2018-03-04T18:55:39+00:00 12 de febrer de 2018|Societat| , |0 Comentaris

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta i la Conselleria d’Empresa i Coneixement han signat una conveni pel qual la Generalitat aportarà 60.000 euros al concurs.

A l’abril els ceps ubicats als afores de Gandesa, ja lluiran els primers brots verds. Amb l’arribada de la primavera la Terra Alta s’omplirà de color i també de professionals del món del vi. El concurs de Garnatxes del món, enguany, celebrarà la seua sisena edició a les Terres de l’Ebre. Un certamen internacional que servirà per escollir els millors vins de garnatxa, però també per promoure, el vi l’economia i el turisme de la Terra Alta. En el certamen es posarà èmfasi en les Denominacions d’Origen Catalanes que produeixen vi de garnatxa, però especialment en les especificitats del vi a la Terra Alta. El concurs de garnatxes preveu reunir entre 200 i 300 professionals. El programa inclourà activitats especialitzades, però també d’altres obertes al públic en general.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rb58wz_Z_mc

 

 

Comentaris
X
X