L’Ascó trenca la dinàmica negativa de cinc jornades sense guanyar

2018-03-04T18:26:11+00:00 12 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

L’Ascó va poder trencar la mala ratxa de resultats que acumulava en les últimes jornades amb el triomf per la mínima al camp del conjunt revelació d’aquesta temporada, l’Horta. Eren cinc jornades des de l’inici d’any les que acumulava el conjunt riberenc sense guanyar, on només havia sumat dos empats a casa.

Tot i això, va ser soferta la victòria dels de Santi Castillejo que van patir per defensar el mínim avantatge amb gol de Cheikh. Les bones intervencions d’Eudald, que s’ha fet amb la titularitat, van ser clau per sumar els tres punts. Sobretot a l’inici del partit, quan l’Horta apretava més aprofundint per les bandes. El treball defensiu riberenc va sobreposar-se.

Fruit d’una contra iniciada per Sergi Moreno a la recta final del primer temps, Cheickh feia una bicicleta per conectar una rematada creuada que superava l’estirada d’Andrés. No obstant, l’Horta va reaccionar i Coro va tenir un xut que sortia fora per poc. Abans del descans, Sergi Moreno rematava al lateral de la xarxa.

La primera ocasió de la represa als vuit minuts, la va tenir un actiu Sergi Moreno que va fer lluïr el porter local. L’Horta no va renunciar a l’atac, i va ficar setge a la portería d’un omnipresent Eudald. En la recta final, una rematada de Nolla va fer lluir al porter asconenc evitant l’empat.

Partit pràctic de l’Ascó que va ser més efectiu a les àrees. Dissabte vinent rebrà al Palamós que ve d’empatar contra el líder Espanyol B i lluita per eludir el descens. Ara els separa un sol punt de les places que donen dret a jugar la promoció, que les marca ara el Sant Andreu.

La classificació:

És líder després de vint-i-cinc jornades de lliga l’Espanyol B amb 63 punts, seguit de l’Hospitalet amb 50, el Prat amb 44 i el Sant Andreu tancant les places de promoció amb 42.

Els segueix el Terrassa amb els mateixos punts que els quatribarrats, l’Europa amb 41 els mateixos que té l’Ascó en setena posició.

Per la zona de compromís trobem al Palamós en  19 punts al límit del descens, que marquen el Granollers, el Gavà i el Vilassar de Mar.

CAPTURA00003.jpg

Comentaris
X
X