L’Amposta-Lagrama guanya a Lleida i té la salvació a tocar

2018-03-04T17:29:59+00:00 12 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Important victòria de l’Amposta-Lagrama a la pista de l’Associació Lleidatana, primer cop en els últims cinc anys que vencen a la pista de les de la Terra Ferma. El partit era clau per als interessos dels dos conjunts en la lluita per la permanència.

Els dos equips es presentaven a la cita amb la moral alta després de les victòries de l’Associació Lleidatana al camp de l’OAR Gràcia i per part de les ampostines després d’haver encadenat tres triomfs en les últimes jornades.

L’inici del partit posava de manifest la bona ratxa de les de Mateu Castellà que manaven al marcador, fruit d’un joc ràpid en atac i amb Geanina infalible des del punt de 9 metres, transformant cinc penes màximes. La reacció de les de Miroslav Bujasinovic però, servia per empatar el partit a vuit gols. No obstant, l’Amposta-Lagrama arran d’un temps mort, aconseguien un parcial de 0-5 que situava el marcador en el 8-13 del descans.

A la represa la tònica del partit  va seguir sent la mateixa que al primer període i les locals no van arribar a inquietar a les ebrenques, que van mantenir en tot moment una renda superior als quatre gols d’avantatge, tot i les molèsties físiques que van patir Zulema i Erika.

Ara són sis punts les que distancien a l’Amposta-Lagrama de les lleidatanes a la classificació. A més han superat a l’OAR Gracia per tenir el coeficient particular guanyat. En la propera jornada nou partit clau, rebent al pavelló municipal d’Amposta a l’Unizar Dominicos.

La classificació:

Després de la dinovena jornada de lliga la classificació queda liderada pel Morvedre amb 37 punts, seguit de la Salud de Tenerife amb 28. L’Amposta-Lagrama el trobem ara en onzena posició amb 14 punts, els mateixos que té l’OAR Gràcia de Sabadell. Les posicions de descens directe són per a l’Associació Lleidatana amb 8 i és coer l’Unizar Dominicos amb 5 punts.

CAPTURA00001.jpg

 

Comentaris
X
X