El nou president de la Mancomunitat del Sénia és l’alcalde del PP de Sant Jordi

2018-03-04T17:29:59+00:00 12 de febrer de 2018|Política| , |0 Comentaris

Ivan Sánchez, del PP, agafa el testimoni d’Alfons Montserrat, d’Esquerra, amb una encaixada de mans. L’alcalde de Sant Jordi, municipi del Baix Maestrat, serà el president de la Mancomunitat de la taula del Sénia durant el 2018. Vol continuar la feina de l’alcalde d’Alcanar ara que l’entitat té un pressupost de més de 500 mil euros, un 350 per cent més que fa tres anys. Assegura que els colors polítics “no tenen influència” en aquesta unió de 27 pobles del País Valencià, Catalunya i l’Aragó. 

Pel proper any, la mancomunitat seguirà amb el projecte del camí de 60 quilometres entorn el riu Sénia i connectar-lo amb 7 pobles catalans i 7 valencians. Els programes d’ocupació i la promoció turística seran altres prioritats. En especial, en torn a les oliveres mil·lenàries. Per això, els 27 alcaldes han signat un acord per exigir que s’aturi l’espoli d’estos arbres monumentals

En aquest escrit enviat a les diferents administracions autonòmiques i estatals, també es demana que les oliveres mil·lenaris es declarin bé patrimonial i que la seva protecció estigui regulada amb una llei d’àmbit estatal.

Comentaris
X
X