Creu Roja i la Cambra de Comerç cooperen per atendre col·lectius vulnerables a Tortosa

2018-03-04T21:41:31+00:00 12 de febrer de 2018|Societat| , |Tags: |0 Comentaris

Entre els punts d’acord es destaca que l’ens cameral impulsarà accions de forma conjunta amb l’entitat social com ara la recollida d’aliments o joguines per la campanya de Nadal i Reus o la venda de butlletes del Sorteig d’Or de Creu Roja. A més, es compromet a difondre les campanyes engegades per la Creu Roja en aspectes com captació de socis, cursos de formació o el servei de la llar infantil.

Per la seva banda, la Creu Roja a Tortosa posa a disposició dels col·legiats de la Cambra places de voluntariat per tal de possibilitar la realització d’accions de Responsabilitat Social Corporativa. En aquesta línia, l’entitat informarà als associats de la Cambra sobre els projectes socials que realitza i desenvoluparà aquelles accions que puntualment acordi de forma conjunta amb la Cambra.

L’organització humanitària celebra l’acord i espera que esdevingui un impuls en la seva acció a la ciutat de cara a incrementar l’atenció a les persones més vulnerables.

Comentaris
X
X