Correctiu menorquí al Cantaires Tortosa, que suma quatre derrotes consecutives

2018-03-04T21:41:31+00:00 12 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Res a dir. El Menorca va passar com un rodet per sobre del Cantaires Tortosa que només va tindre un moment d’inspiració al segon quart, quan es col·locaven a set punts, però va ser un miratge. Era un rival realment complicat i que ho va demostrar amb escreix, disposant de la millor plantilla de la lliga, que va guanyar tots els quarts del partit.

Als primers minuts el nerviosisme dels locals i les imprecisions en els llençaments, va provocar que un parcial de 0 a 10 posés el partit d’esquena. En aquest inici ja donaven mostres de la identitat de l’equip, les intervencions del pivot Jan Orfila i Biel Torres. El primer parcial es tancava amb un desavantatge de dotze punts amb el 10 a 22.

Al segon parcial uns minuts de desconcert dels menorquins, van coincidir amb la reacció dels roig-i-blancs que els va servir per retallar les distàncies a set punts amb el 25 a 32. Inclús amb possessió per retallar més el marcador, però van fallar. A partir d’aquí i fins al descans, de nou van tornar a marxar a l’electrònic tancant l’avantatge amb un +16, amb el 29 a 45.

A la represa, l’intent de rèplica dels tortosins es veia apaivagada per un Orfila imparable baix dels taulers, autor de vint-i-vuit punts. La renda va anar creixent amb vint punts de desavantatge en acabar el tercer temps amb el 42 a 62.

Amb els tortosins clarament entregats i desencertats en els llençaments el partit va unflar les diferiències fins als quaranta punts, retallats mínimament pels de la capital del Baix Ebre amb el 53 a 91 definitiu. Parcial de 11 a 29, que mostrava com clarament van abaixar els braços.

Toca passar pàgina i intentar canviar la inèrcia negativa dels quatre darrers compromisos que s’han disputat al pavelló de Ferreries i que s’han saldat amb derrota davant conjunts situats a la part alta. Ara toca pensar en sumar contra més pronte millor amb els rivals de la seua lliga. El primer test, a Sant Adrià, dissabte vinent.

La classificació

A falta del partit que disputarà aquesta nit el Vive el Masnou a la pista de l’Arenys, se sitúa líder provisional al Bàsquet Girona amb vint-i-vuit punts, seguit dels masnouencs amb 27, els mateixos que té el Menorca.

Tot i la derrota contundent, el Cantaires Tortosa puja un lloc a la classificació i és onzè amb 21 punts, els mateixos que té el Quart i el Barberà Team. És coer el Roser amb 20 punts.

CAPTURA00001.jpg

Comentaris
X
X