Clam de justícia per la mort d’Emma i Manel

2018-03-04T17:29:59+00:00 12 de febrer de 2018|Societat| , |Tags: |0 Comentaris

Manuel Vicente Pérez s’ha assegut a la banqueta dels acusats un any i dos mesos després de l’atropellament mortal dels joves Emma i Manel, de 15 i 18 anys. Aquest dilluns ha començat el judici del tràgic accident a la nacional 340 pel qual la fiscalia demana quatre anys de presó, la pena màxima per dos delictes d’homicidi per imprudència greu conduint sota la influència de les drogues.

Avui han declarat els agents dels Mossos d’Esquadra que van prendre les declaracions i van redactar l’atestat. Així com dos conductors que van ser testimonis directes del sinistre. Tots han constat la despreocupació de Pérez després d’haver envaït el carril contrari i haver xocat frontalment contra la moto on circulaven els dos joves en direcció a la Ràpita. 

Addicionalment, l’estat de “nerviosisme”, “inquietud” i “excitació” que mostrava per abandonar el lloc –va adduir que havia de portar uns regals de Reis als seus fills i havia de marxar- va fer sospitar els Mossos que podia trobar-se sota la influència de substàncies estupefaents.

Demà dimarts serà el torn de l’acusat i dels pèrits que aportin les parts. La seva defensa en demana l’absolució i vol impugnar l’obtenció de proves, com la que va certificar el positiu per cocaïna. L’advocat de l’acusat, Ramon Martínez, ha estat l’únic a valorar la primera jornada de vista oral i ho ha fet de forma “positiva” per als interessos del seu client. Els advocats de l’acusació particular no han parlat als micròfons. Sí ho han fet els pares d’Emma, que continuen reclamant una condemna més dura i “exemplar”, com la presó permament. 

Més de 150 amics i familiars dels joves s’han concentrat a la porta dels jutjats de Tortosa des de les 8 del matí fins les 2 de la tarda. Entre crits de record a Emma i Manel també s’han viscut algunes escenes tenses, com quan el detingut ha entrat als jutjats dins el furgó policial.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Ajksp-2Mws

 

 

 

 

Comentaris
X
X