La ebrenca Emma Martín encamina la golejada de Catalunya sub16, classificada per la fase final del Campionat d’Espanya

2018-03-04T20:25:13+00:00 10 de febrer de 2018|Esports| |0 Comentaris
 
La Selecció Catalana sub 16 femenina guanya per 0 gols a 4 a una La Rioja que no ha ofert cap tipus de resistència. Catalunya tanca amb bon sabor de boca la segona fase del Campionat d’Espanya disputat a Santa Perpètua de Mogoda.
 
futbol 1718_sub 16_formacio.jpg

A la Selecció Catalana sub 16 femenina només li servia la victòria en el segon partit que ha disputat al Municipal Centre Paco Navarro, de Santa Perpètua de Mogoda, corresponent a la segona fase del Campionat d’Espanya, després de l’empat a zero davant Andalusia en el duel d’ahir. Tot i que no depèn d’ella mateixa per classificar-se per a la Fase Final -ha d’esperar fins diumenge per conèixer els resultats dels altres partits-, guanyar a La Rioja era de vital importància. Catalunya ha sortit a per totes i ben aviat, al minut 9, ja s’ha vist el primer gol. Emma Martín ha executat una falta a la frontal de l’àrea de manera magistral, tocant primer el pal per acabar introduint-se a la porteria.

Catalunya no ha donat cap opció a La Rioja, que no ha pogut passar de mig camp. El domini tan aclaparador de la sub 16 s’ha fet evident amb les arribades constant a l’àrea rival, amb jugades elaborades superant fàcilment a les seves defensores. A la sortida d’un córner, Viktoria Adrianova ha rematat de cap per agafar més distància en el marcador (0-2).

futbol 1718_sub 16_jugada.jpg

La possessió de la pilota l’ha tingut completament una Selecció Catalana que s’ha mostrat molt superior i ha pogut desplegar un joc ofensiu molt vistós. Resultat d’això, les jugadores dirigides per Mireia Vera han marcat dos gols més sense tenir gaire oposició. Paula Jiménez ha rematat amb el peu tota sola davant la portera de La Rioja; mentre que Jana Fernández, minuts més tard, ha allargat la cama per arribar a una centrada lateral i marcar el 0-4. A partir d’aquí, La Rioja ha deixat passar els minuts, intentant aguantar les envestides de la sub 16. Tot i que les rivals s’han tancat al seu camp, la Selecció ha seguit exercint una pressió alta per buscar un altre gol que no ha arribat.

La selecció catalana està matemàticament classificada encara que no s’hagin completat tots els partits de la fase. Suma 8 punts i ocupa momentàniament la segona posició, no obstant això, el tercer i el quart classificat, el País Valencià i Balears -amb 7 punts cadascú- encara han de jugar els seus compromisos.

Informació: FCF

futbol 1718_sub 16_celebracio.jpg

 

Fitxa tècnica:

CATALUNYA: Aina Pagespetit, Alba Fernández, Ariadna Mingueza, Jana Fernández, Maria González (Alba Caño, 49’), Viktoria Adrianova (Laura Mas, 60’), Clara Carmona (Mariona García, 60’), Emma Martín, Paula Jiménez, Jordina Colomer (Ariadna Márquez, 49’), Mar Dueso.

LA RIOJA: Silvia Turlan (Naiara Fernández, 63’), Blanca Peñalver, Estrella Lorente, Núria Martínez, Ana Tejada, Celia Rodríguez, Laura Martínez, Sara Carrillo, Laura Lázaro (Eider Alcorta, 49’), María Herce (Carmen Somovilla, 67’), Mariana Costa (Alba Luzuriaga, 28’).

Gols: 1-0, Emma Martín (9’); 2-0, Viktoria Adrianova (33’); 3-0, Paula Jiménez (59’); 4-0, Jana Fernández (66’).

Àrbitre: Matilde Esteves-García Biajakue, assistida per Ainoa Casado Buendia i Maria Sanginés Escrig.

El resum:

https://youtu.be/qgMBYAe8bvA

 

 

 

Comentaris
X
X