El premi llibresebrencs.org obre la convocatòria adreçada a joves escriptors

La cita està oberta a joves de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports o el Maestrat. Els que s’animin a participar-hi optaran a guanyar un premi de 150 euros per a l’obra seleccionada pel jurat, o dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), en el cas que es tracti de la proposta més votada a través de la plataforma Wattpad, on tothom podrà llegir el teu escrit i votar-lo. Això sí, el relat ha de ser inèdit i original, no pot haver estat publicat abans en cap altres format, ni paper ni digital; pot ocupar un màxim de dues pàgines, la temàtica és lliure i ha d’estar escrit en català. Només s’admet un relat per participant.

El premi està format per quatre categories per edats. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29; i la categoria D, a partir de 30 anys, i hi haurà dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories.

Sant Jordi, termini màxim per presentar el teu relat

Tots els joves escriptors tindran temps per apuntar-se fins al 23 d’abril, diada de Sant Jordi, on el protagonista del dia, juntament amb la rosa, és el llibre i poden trobar històries com les que poden presentar al certamen. Els guanyadors dels premis es faran públics el 26 de maig, dins dels actes de la XV Fira del Llibre Ebrenc que se celebra el darrer cap de setmana de maig a la capital riberenca.

El Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves ebrencs, certamen organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, té com a objectiu incentivar els joves a escriure relats curts sobre temes que els interessin i editar-los en un mitjà d’accés obert com és Internet. La iniciativa rep el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. 

L’adreça per fer arribar el relat és puntjove@riberaebre.org Per més informació, podeu descarregar-vos les bases en aquest enllaç.

Comentaris
X
X