Soldebre promociona taronges i mandarines de les Terres de l’Ebre a la Fira de Berlín

2018-03-04T20:25:13+00:00 9 de febrer de 2018|Economia| |0 Comentaris

Soldebre hi participa dins l’expositor del grup cooperatiu lleidatà Actel, amb el qual té un acord comercial des del 2013 per a la distribució de cítrics tant al mercat nacional com internacional. Concretament dins la Fira de Berlín la cooperativa ebrenca exposa amb el packaging de la marca Soldebre taronges i mandarines fresques de les Terres de l’Ebre.

Per a la cooperativa, que produeix una mitjana anual de 15 milions de quilos de cítrics, és important estar present en aquesta macrofira logística per la possibilitat de captar nous clients per als cítrics ebrencs i també per conèixer de primera ma les principals novetats del sector hortofructícola. En aquest certamen que es celebra al recinte firal de Berlín des del 1993 hi ha representades totes les àrees de negoci que implica la producció i comercialització de productes frescos: embalatge i etiquetat, transport i logística, gestió d’estoc i emmagatzematge, premsa i mitjans de comunicació, informàtica i noves tecnologies, tècniques de conreu i tecnologia d’hivernacle.

citrics capsa soldebre.jpg

Comentaris
X
X