Josep Maria Estela, Mossos d’Esquadra: “En el moment dels atropellaments a Barcelona, agafa força la relació de la casa d’Alcanar amb el terrorisme islàmic”

2018-03-04T20:25:14+00:00 9 de febrer de 2018|Societat| |Tags: , |0 Comentaris

La nit del dia 16 d’agost es va produir una primera explosió a Alcanar i les primeres investigacions i materials trobats apuntaven a un possible laboratori de drogues, tot i que algunes de les substàncies trobades, feien no descartar cap possibilitat. La segona explosió la tarda del dia 17 d’agost i simultàniament els atropellaments a Barcelona van precipitar la direcció de les investigacions. Segons Josep Maria Estela, “just en el moment en què es produeixen els atropellaments a Barcelona, comença a agafar força la hipòtesi que aquella casa en runes que estàvem investigant podia estar relacionada amb el terrorisme islàmic. A mesura que passaven els minuts, comencem a tenir informacions que lliguen la filiació de les persones que estaven en aquella casa amb la documentació trobada a les furgonetes que s’havien utilitzat per cometre l’atemptat de Barcelona”.

 

 

Comentaris
X
X