La pallassa Pepa Plana presenta l’espectacle ‘Paradís pintat’ a Tortosa

2018-03-04T21:41:32+00:00 7 de febrer de 2018|Cultura| , , , |0 Comentaris

‘Paradís Pintat’ és un espectacle de pallassos per a adults que vol estimular el debat sobre un dels drames que viu el mar mediterrani: la mort de centenars de migrats que volen arribar a Europa a la recerca del seu paradís. Una nova mirada sobre l’actualitat, complementària a tot allò que s’explica en els informatius. Pepa Plana és una de les pallasses referents no només a casa nostra, sinó també a Europa. Els seus espectacles aborden l’actualitat des d’un mirada rebel i sovint feminista. Dissabte al vespre Paradís Pintat, el seu darrer treball, farà parada a l’Auditori felip Pedrell de Tortosa.   

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=SrXYSErUOPQ&feature=youtu.be

 

 

 

Comentaris
X
X