Els carnavals més espectaculars desfilen a Canal Terres de l’Ebre!

2018-03-21T00:40:08+00:00 7 de febrer de 2018|ebredigital.tv| |0 Comentaris

Quatre cites imprescindibles

El tret de sortida serà per aquest Dimecres 7 de febrer amb l’emissió a les 22h de la gran rua de Carnaval de Vinaròs amb l’elecció de la Reina del 2018, reconegut com a Festa d’Interès Turístic Autonòmic.

Dijous 8 de febrer, es retransmetrà el Pullassu de Torelló. A partir de les 21.30h, Isaac Moreno i Natàlia Peix et conduiran per aquesta celebració que barreja sexe i bruixeria, i que és un referent de l’esperit transgressor del Carnaval. Es tracta d’un ritual màgic en què el bruixot Xapot talla el membre del Margalef, fill bastard de Carnestoltes, per fer-ne una poció màgica. Una coreografia que s’interpreta amb música, dansa i bestiari, i que dona lloc a una gran desfilada.

La següent parada serà el dissabte 10 de febrer a Platja d’Aro, per oferir-te en directe a partir de les 18h la Gran Rua de Carrosses i Comparses. L’avinguda de s’Agaró es convertirà en un gran aparador de disfresses i comparses espectaculars, amb més de 6.000 persones desfilant en una seixantena de carrosses procedents de tot Catalunya. Seguint el recorregut al llarg d’aquests tres quilòmetres hi haurà Núria Cucharero i Jéssica Martí, de TV Costa Brava, el canal que capitanejarà aquest especial.

El punt final el posarà la Rua de l’Extermini de Sitges, que podràs veure el dimarts 13 a les 21h gràcies a la feina conjunta de Canal Blau i Maricel TV. L’actor Dafnis Balduz narrarà aquesta exhibició, en què desfilaran 2.200 persones i 44 carrosses. Obrirà la rua Sa Majestat Carnestoltes, personatge que enguany presenta la colla Huerto’s i tancarà la rua la Reina del Carnaval, a càrrec de la colla Matxambrats. Entremig, podràs assistir a un esclat de lluentons, ploma i ‘fardo’ que és com es coneixen les disfresses inspirades en la sàtira i l’humor.

‘Ben trobats’ a Platja d’Aro i ‘1món.cat’ a Lloret de Mar

Aquest desplegament es completarà amb dos programes en directe des de dos carnavals per excel·lència a la Costa Brava: Platja d’Aro i Lloret de Mar. D’una banda, el matinal ‘Ben trobats’ se submergirà en la festa platjarenca el dijous 8 de febrer, de 10h a 12h, en col·laboració amb TV Costa Brava. De l’altra, ‘1món.cat’ viurà el dissabte 10 de febrer en primera línia, de 16h a 18h, la Gran Rua de Carnaval de Lloret, amb el suport de TV Girona.

Comentaris
X
X