Àlex Forés i Sergi José, baixes a la Rapitenca, fitxen amb l’Onda

2018-03-04T20:04:35+00:00 7 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Àlex Forés ha causat baixa de la UE Rapitenca i juntament a Sergi José, que havia deixat el club ara feia una setmana, han signat en l’Onda de la regional preferent valenciana. El davanter tenia decidit penjar les botes pel que resta de temporada, però l’oferta d’un conjunt de superior categoria l’ha seduït.

Dos jugadors que ja han tingut experiència amb equips del nord de la provincia de Castelló. Ara fa quatre temporades enrere van estar amb el Vinarós, i en el cas de Sergi José va militar al Gandia. Ara obriran una nova etapa amb el conjunt roig-i-blanc.

El conjunt valencià ha ratificat a l’hora de tancar el dos fitxatges al tècnic Luismi Ramos, que havia agafat l’equip ara fa tot just tres setmanes, després de la marxa de l’entrenador David Sanz al futbol xinès.

Va fer-se amb el càrrec interinament i després de la revifalla de l’equip en aquestes tres jornades, s’ha decidit donar-li la confiança fins a final de temporada al tècnic d’Almassora. Han sumat set punts dels nou possibles. L’Onda ha retornat a les places de promoció d’ascens, com a tercer classificat. Es vol assegurar la promoció d’ascens a Tercera Divisió per segon any consecutiu. La temporada passada el va disputar havent quedat el millor campió dels quatre grups de regional preferent, però es va quedar a les portes de l’ascens, eliminats a la primera eliminatòria.

D’altra banda, la Rapitenca estudia la possibilitat d’incorporar algun fitxatge per completar una plantilla que ha quedat minvada per aquestes dos baixes.

Comentaris
X
X