La Rapitenca encadena la segona victòria consecutiva contra l’Andorra

2018-03-04T20:04:35+00:00 4 de febrer de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Després d’uns primers minuts d’alternatives l’Andorra va agafar la batuta del matx. I va tindre ocasions clares per avançar-se. Amb aquest xut de Cristian des de l’esquerra que surt massa creuat, i en una acció en la qual el davanter ha acabat marcant però l’àrbitre va xiular un fora de joc; també en un eslàlom d’Àlex Martínez amb rematada final una mica forçada. O amb un altra bona jugada, amb finalització al pal curt de Ricard Fernández.

Fins aquest punt, la Rapitenca havia tingut poques accions de perill, però ha estat més efectiva. En un córner ningú toca la pilota al primer pal i Brayan, completament sol al segon, marca a plaer. Faltaven cinc minuts per al descans. Si els rapitencs van ser curosos en defensa al primer temps, encara més al segon. L’Andorra ho va intentar, però va estar imprecís i les seves millors ocasions van arribar al tram final, quan la Rapitenca ja en duia dos. Novament en una badada en defensa. Pilota perduda dins l’àrea i de nou una rematada senzilla.

Amb poc més de vint minuts per jugar-se els de Candi Viladrich ho van seguir intentant. Amb una pilota al pal de Ludo com a opció més clara. La rematada de Cristian també s’estavella a la fusta però l’acció ja estava invalidada per fora de joc. El gol de l’Adorra va arribar al 88. Ricard Fernández recull des de dins de l’àrea i col·loca molt bé la rematada.

 Imatges: RTV Andorra

 

https://youtu.be/WknOMCt6Oro

 

 

 

Comentaris
X
X