Els pares d’Emma consideren “una burla” la petició de 4 anys de presó pel conductor que va matar la seva filla

2018-03-04T17:30:02+00:00 2 de febrer de 2018|Societat| , |0 Comentaris

Segons l’escrit de la fiscal, a la qual ha tingut accés Canal Terres de l’Ebre, l’accident va estar provocat perquè el detingut, que conduïa una furgoneta, tenia disminuïdes les facultats psicofísiques per un consum de cocaïna. En un revolt de la nacional 340, el vehicle va sortir de la traçada, xocant contra la motocicleta on viatjaven Emma i Manel direcció a la Ràpita.

Els joves, de 15 i 18 anys, van morir instants després per lesions provocades. Pels pares d’Emma, la pena per aquest tipus de delicte és insuficient i la consideren “una burla per Emma i per nosaltres”. “Com a mare, voldria que no sortís mai de la presó, però entenc que ha de tenir una pena, però no de quatre anys”, ha lamentat Joana Curto, mare de l’Emma. 

Els pares de la jove han demanat novament el suport dels seus amics i també dels veïns d’Amposta durant els dies del judici. L’acusat es troba en presó provisional des del passat 5 de juliol. Dos mesos abans va ser condemnat pel jutjat d’Alcanyís per conduir malgrat tenir el permís de conduir suspès com a part de les mesures cautelars imposades després de l’accident mortal d’Amposta.

Comentaris
X
X