El festival Eufònic de l’Ebre desembarca a Barcelona

2018-03-05T00:16:14+00:00 1 de febrer de 2018|Cultura| , , , |0 Comentaris

A la cinquena edició de l?eufònic Urbà de Barcelona s’estrenaran a la capital catalana les instal·lacions ‘Frack’ dels francesos Sandra i Gaspard Bébié-Valérian, amb una explosió de les sonoritats del fallit projecte Castor a les costes de Vinaròs i Alcanar, i ‘In between’ de l’artista italià Fabio Perletta, que treballa a partir del potencial sonor de l’arròs. Les actuacions musicals es concentraran aquest divendres i dissabte. Hi destaquen dues estrenes: la presentació del darrer disc del grup Tiger menja Zebra i el treball de Lloret salvatge. una de les actuacions més epserades serà la del tortosí Carles Martorell, de nom artístic Shoeg, considerat un dels artistes electrònics emergents. Martorell hi presentarà ‘Silicone’, directe que s’acompanya d’audiovisulas 3D i de fotogrametria. totes les activitats seran gratuïtes.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AFHGp3K3eY0&feature=youtu.be

 

 

Comentaris
X
X