Víctor Vera, nou tècnic del CD Tortosa

2018-03-04T21:41:36+00:00 31 de gener de 2018|Esports| , |0 Comentaris

El nou entrenador del CD Tortosa, Victor Vera, arriba disposat a canviar la dinàmica negativa i donar estabilitat a l’equip. Segons Vera, que arriba acompanyat de Víctor Casado com a segon entrenador i Jaume Galobart com assessor del cos tècnic, la clau està en recuperar anímicament el jugadors. Però també tornar la confiança a l’afició. Tot plegat, serà possible si es treballa com un bloc.

El tècnic en la seua presentació va donar mostres de recuperar a convertir l’equip com una referència al territori i que tothom senti al Tortosa amb aquesta emoció. Vera també va anunciar que hi haurà moviments a la plantilla, uns canvis que ahir van tindre novetats. Edgar, que ja es va exercitar amb l’equip i Didi, que s’està recuperant de la lesió, van estar dimarts amb l’equip. Però no seran les úniques que es produiran per reforçar l’equip. D’altra banda, són baixa Carles i Cuenca.

També intentaran implantar un sistema de joc equilibrat, sempre adaptat a les qualitats dels jugadors. Un objectiu que passa per convertir el municipal Josep Otero en un feu molt difícil de sumar punts.

El primer repte del nou equip tècnic serà al municipal Josep Otero aquest cap de setmana contra el Vista Alegre. És un partit clau, però per a Vera no és definitiu. Serà dos quarts de set del vespre.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xurv3IgG1LQ

 

 

 

Comentaris
X
X