Deltebre aposta per millorar l’oferta formativa del municipi

2018-03-01T06:49:57+00:00 31 de gener de 2018|Societat| , |0 Comentaris

Així doncs, els cursos subvencionats de “Anglès nivell A.1.B” i “Millorant el Coneixement de la Llengua de Signes Catalana” tenen la finalitat de continuar augmentant l’oferta formativa al municipi i facilitar que els veïns i veïnes es puguin endinsar al món laboral especialitzant-se en diferents sectors. De fet, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Deltebre treballem amb l’objectiu d’ampliar contínuament el ventall de cursos i que aquests siguin del major interès per als veïns i veïnes”.

En aquesta línia, i durant els propers mesos, s’iniciaran sis cursos més: Eines de coaching nivell 1 (30h); Formació en Igualtat i prevenció de l’assetjament (15h); MOS:Microssoft Office Excel (45h); Transpalet: Elèctrica o Apilador, Manual i de Conductor a bord (10h); Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (6h); Desenvolupament de productes turístics (30h). En breu s’obrirà el període d’inscripcions a la pàgina web de la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Deltebre i també a l’Espai d’Atenció Ciutadana del propi ajuntament.

Comentaris
X
X