A la vora del riu, el primer disc del cantautor riba-rojà Adrià Cid

2018-03-04T19:54:58+00:00 31 de gener de 2018|Cultura| , |0 Comentaris

Així sona la melodia del primer disc del cantautor riba-rojà Adrià Cid. Es titula A la vora del riu, inspirat precisament amb l’Ebre i la infància de l’autor viscuda al voltant d’aquest espai. L’Adrià ha fusionat, en aquest projecte, les seves arrels amb la seva passió per la música.

Després de sis mesos intensos de feina per confeccionar el que finalment ha esdevingut una realitat, el projecte ha comptat amb l’ajuda i el suport de diverses persones lo que el converteix en un disc comú que ha deixat sensacions per tots els que hi estan implicats.

El cantautor riba-rojà mai havia estat implicat en un projecte d’aquestes característiques. Per primera vegada forma part d’un disc sumant que ell n’és el protagonista i tenint en compte que l’experiència l’ha marcat.

Adrià Cid ha treballat aquest projecte musical tot i que la seva trajectòria professional no s’allunya gens del món artístic. Treballa a Rubí de ceramista i, durant els caps de setmana, també està duent a terme un projecte de ceràmica al seu poble, Riba-roja d’Ebre.

 

Un dels temes del disc, en acústic per Canal Terres de l’Ebre. 

 

 

 

 

 

Comentaris
X
X