Deltebre obre la convocatòria d’ajuts dirigits a la ciutadania, entitats, comerços i empreses

2018-03-01T06:49:58+00:00 30 de gener de 2018|Economia| , |0 Comentaris

La majoria d’aquestes ajudes han entrat en funcionament des de l’arribada de l’equip de govern municipal com és el cas dels ajuts als tributs locals, els ajuts d’urgència social, els incentius per a la dinamització econòmica i les subvencions per al patrocini publicitari de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut posar en valor el fet que “any rere any, i des de què vam iniciar el present mandat municipal, aquestes ajudes beneficien a moltes famílies del municipi i són una eina tangible de justícia social i de dinamització econòmica”. De fet, l’any anterior, i pel que fa a les de caràcter social, més de 180 nuclis familiars van rebre una ajuda i, en relació a les subvencions de dinamització econòmica, es van atorgar gairebé 7.000€ entre 18 empreses locals.

En el cas de les subvencions dirigides a les entitats, si bé aquestes abans ja es realitzaven, s’han anat introduint novetats com per exemple les ajudes als equips esportius que competeixen nacionalment, estatalment i internacionalment, així com també les ajudes en la participació en els actes que organitza l’Ajuntament de Deltebre. Alhora, també es van modificar els criteris i la seva avaluació per fomentar la transparència i igualtat d’oportunitats.

Les bases, amb les quals es detalla el termini i les condicions per esdevenir beneficiari d’una d’aquestes ajudes ja estan publicades a la plana web de l’Ajuntament de Deltebre.

Comentaris
X
X