La Rapitenca es retroba amb la victòria, set jornades després

2018-03-04T20:04:35+00:00 29 de gener de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Al primer temps el partit s’iniciava amb una gran oportunitat a peus de Víctor Garrido que debutava davant l’afició. La intervenció del porter evitava el gol, desviant la pilota a córner. Els primers minuts eren rapitencs i de nou Garrido intentava amb una rematada llunyana sorprendre al porter. Era un avís del que acabaria passant després. Seguia l’assetjament rapitenc i Saddick tenia una immillorable ocasió però la seua rematada sortia fregant el pal esquerre.

De mica en mica es va anar espolsant la pressió de sobre el conjunt lleidatà i guanyava metres, anul·lant-los un gol per fora de joc de Vendrell. A partir d’aquí es va crear un punt d’inflexió i eren els de la capital de Terra Ferma qui buscaven els dominis de Miky amb un seguit d’aproximacions.

A la represa les primeres oportunitats seguien tenint color visitant amb una rematada un pel desviada de Vendrell, l’home més incisiu en atac. La rèplica la donava Garrido en un servei de falta ràpid que refusava el porter. Fins que una bona triangulació de la davantera rapitenca acabava amb el gol de Saddick, molt protestat pels visitants en demanar un fora de joc. Això els va fer sortir del partit.

Una recuperació de Marqués en defensa va originar el gol de la jornada. Assistència a Víctor Garrido que gairebé des del mig del camp conectava una rematada que superava al porter avançat. Un golàs.

D’aquí al final amb el partit trencat, la Rapitenca va tindre espais per sentenciar i així ho va fer. Als últims minuts Braian assistia a Gasparin que a boca de canó rematava a plaer. Amb el partit acabat un servei de porteria en llarg habilitava a Uri Benito que sobre la sortida del porter el superava en una vaselina.

Una victòria que ha de servir per impulsar-se a la Rapitenca que dissabte es desplaça a Andorra, en un partit que no podrà comptar amb Víctor Garrido que va veure la roja directa. Ara els mariners agafen aire però segueixen a un punt del descens.

Crònica

 

https://youtu.be/h0UodblfeEE

 

 

Fitxa tècnica:

UE RAPITENCA: Miky, Cristian, Oriol Vallespí, Raúl (Damián, 45′), Mata, Gasparin, Joan Sabaté, Marqués, Víctor Garrido, Uri Benito, Saddick (Brayan, 65′).

AT. ALPICAT: Crisostomo, David, Edu, Bensy (Juanan, 75′), Genís, Juanjo, Vendrell, Del Moral (Fabregat, 61′), Ruben, Adrià (Goma, 61′), Patri (Gerard, 56′).

Àrbitre, Sr. Alejandro Peralta Pino, de la delegació del Baix Llobregat. Va amonestar a Miky, Raúl, Gasparin i Víctor Garrido de la UE Rapitenca i a Edu, Marc, Genís i Patri de l’At. Alpicat. Roja directa a Víctor Garrido pels locals i Edu pels visitants (78′).

GOLS: 1-0, Saddick (64′); 2-0, Víctor Garrido (75′); 3-0, Gasparin (87′); 4-0, Uri Benito (90’+2′).

Resum:

La classificació:

Veiem la classificació de la dinovena jornada de lliga. El San Cristòbal és líder amb 41 punts, seguit pel Viladecans en lloc de promoció amb 37. La Rapitenca continúa en tretzè lloc ara amb 21 punts. Per la zona de compromís trobem al Vista Alegre amb un punt menys que els rapitencs, mentre els llocs de descens són per a Vila-seca, Unificació Bellvitge, Tortosa penúltim amb 14 punts i és coer el Valls amb 9.

CAPTURA00003.jpg

 

Comentaris
X
X