La nova marca turística dels Ports es centra en les xarxes socials per promocionar-se

2018-03-04T21:41:37+00:00 29 de gener de 2018|Economia| , |0 Comentaris

L’empresa encarregada de l’estratègia digital ha assenyalat que aquests mitjans són els canals més adequats per arribar al segment turístic que busquen inicialment els Ports com a destí: famílies, sobretot amb nens petits, i públic sènior, d’Espanya i França. L’empresa Films Nòmades ha creat dos vídeos i tres càpsules audiovisuals que començaran a circular per les xarxes després de Setmana Santa, un data escollida per incentivar la desestacionalització del turisme a la zona.

La directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles, ha destacat que la campanya de promoció del segell turístic dels Ports, que inclou de moment dos vídeos màster i tres càpsules, s’ha fet “des del territori i per al territori”. Miralles ha apuntat que s’ha impulsat des de l’Oficina de Turisme de les Terres de l’Ebre, que exerceix com a entitat de difusió i també de promoció, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa.

De fet, el tinent d’alcalde i regidor de Turisme de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha apuntat que un dels principals objectius d’aquestes accions de promoció són la “desestacionalització” del turisme i la creació de noves oportunitat de negoci en l’àmbit turístic. “Que més gent de la ciutat i de la destinació dels Ports puguin guanyar-se al vida a través d’aquest actiu turístic que tenim al territori”, ha apuntat.

Des de la capital ebrenca, treballa un “grup operatiu” impulsant el turisme actiu, de natura i aquell lligat a la recreació històrica i ha treballat per sumar-hi la destinació de natura i muntanya en família dels Ports. “En un territori no molt gran pots veure diferents tipus de paisatge. Tenim el bosc de faig més meridional d’Europa, pots practicar turisme de natura lligat al Canaletes, senderisme, trekking o bicicleta. Hi ha un ventall immens”, ha apuntat Monclús.

 

Comentaris
X
X