El Mataró agreuja la crisi del Cantaires Tortosa

2018-03-04T21:41:37+00:00 29 de gener de 2018|Esports| , |0 Comentaris

El partit es va iniciar amb bones sensacions, amb una notòria millora de les noves incorporacions. Tot i així, les fases de falta d’intensitat defensiva i les males decisions en la selecció de tir en atac, van acabar passant factura.Després d’uns primers minuts anivellats el Cantaires Tortosa es va anar imposant fruit del major encert, que els permetia tancar el primer quart per davant al marcador amb el 23 a 18.

Els primers minuts del segon quart van coincidir amb els millors minuts dels tortosins que els permetia agafar una renda de tretze punts. Però arran d’un temps mort del tècnic visitant va coincidir amb la reacció del Mataró que els va permetre retallar diferències amb el 51 a 47 del descans.

Al tercer parcial el bloqueig i les imprecisions tortosines es van posar de manifest i això ho aprofitava el conjunt visitant per fer forat al marcador. Dario Naharro en les seues prenetacions va fer molt mal trencant la defensa tortosina. Una situació que li va donar la volta al resultat amb un parcial de 18 a 27 que deixava l’electrònic amb un 69 a 74.

Els del Maresme conduïts per Marc Rubio, germà de Ricky el base dels Utah Jazz, van estar infal·libles des del tir lliure. Els locals excessivament precipitats, feien faltes en l’intent de buscar eixugar les diferències. Tres homens van passar dels 20 punts: Rubio amb 24, Naharro amb 23 i Drakeford amb 22, un factor que va ser determinant per al 90 a 96 final.

Una derrota que deixa als tortosins al límit de les places de descens i més tenint en compte la victòria del Roser. Diumenge vinent tornaran a jugar a casa rebent al Menorca a partir de la 1 del migdia.

La classificació:

Canvi de líder a la categoria passant a ocupar el primer lloc el Masnou amb 27 punts. El segueix el Bàsquet Girona amb 26. Quadruple empat a vint punts amb el Quart, Castelldefels, Cantaires Tortosa i Barberà Team. Tanca la taula com a coer el Roser amb 19 punts.

CAPTURA00001.jpg

 

 

Comentaris
X
X