El grup xou Petit de l’Aldea i el quartet del Dertusa s’imposen al territorial de Tortosa

2018-03-04T21:41:37+00:00 29 de gener de 2018|Esports| , |0 Comentaris

El Xou petit del CP L’Aldea, del Baix Ebre, torna a conquerir aquest cop el pavelló municipal Ferreries de Tortosa. Ho ha fet amb la coreografia Dona’m, un programa tan ben executat i amb una treballada posada en escena que ha aconseguit fins i tot posar de peu al públic. El CP L’Aldea té talent. Ja ho va demostrar el 2014 amb la medalla de plata en el Campionat del Món, amb la seva victòria en el Campionat d’Espanya de grups de Xou petits del passat 2015, i ara ho ha tornat a fer. Per tant, el CP L’Aldea s’ha posicionat davant del CP Alcover en la categoria de Xou petit.

Quant als clubs que han participat en la resta de categories, cal esmentar el treball del Reus Deportiu Artístic, que també ha sortit molt exitós en aquest campionat, superant en la categoria de Xou juvenil al CP Salou. El Reus Deportiu Artístic és un club amb experiència als podis, ja que va guanyar l’or en el Campionat d’Europa consecutivament el 2016 i 2017. El Reus Deportiu també ha estat present en la categoria Xou gran, i novament ha captivat l’audiència del pavelló.

En els quartets l’únic participant ha estat el Club Patí Dertusa, que participa per segon cop en el campionat, i assegura millorar l’execució per al pròxim campionat a nivell català. Podrem gaudir de tots aquests clubs que han participat en campionat territorial tarragoní en el pròxim Campionat de Catalunya de Reus dels dies 17 i 18 de febrer.

 

Comentaris
X
X