El fotògraf Andrei Moldovan fa un retrat viu del sector primari ebrenc

2018-03-04T20:04:35+00:00 29 de gener de 2018|Cultura| , |0 Comentaris

Fa 3 anys el rapitenc Andrei Moldovan va recórrer amb la seva càmera mitja dotzena de municipis de les Terres de l’Ebre. Enlloc de buscar els paisatges naturals, va buscar els paisatges marcats per l’activitat humana. Els camps d’hortalises, la vinya, la mar… i als seus protagonistes: el jornaler, el pescador, el ramat. Moldovan ha trobat la part estètica en l’activitat agrària, que malgrat la crisi crònica del sector, segueix sent el mode de subsidència de moltes famílies ebrenques i de moltes altres vingudes de l’estranger. D’aquelles sessions s’han seleccionat 25 fotografies que ara s’exposen al Museu de la Mar de l’Ebre, sota el nom de Lo Tros, fins el proper 22 de febrer. 

Comentaris
X
X