El Tortosa i la Rapitenca, obligats a guanyar per allunyar-se del descens

2018-03-04T21:41:37+00:00 26 de gener de 2018|Esports| , , , |0 Comentaris

Sern per tant, partits a cara o creu. El partit contra el Valls s’ha convertit en una final per al Tortosa i seguir vius per optar a la salvació. Històricament als roig-i-blancs no se’ls hi dóna bé les visites al feu vallenc, on no han guanyat mai. Dels quatre enfrontaments que han jugat s’han saldat amb tres empats i una derrota.

Els vallencs, motivats després de sumar la primera victòria de la temporada, intentaran guanyar els tortosins que no poden deixar escapar més punts, després de la derrota davant el Sant Ildefons.

Els de l’Alt Camp tenen la baixa per sanció de Martí Fabregas i és dubte Plana. Dani Gimeno, tècnic del Tortosa, no podrà comptar amb Ion i Sorolla que han causat baixa, mentre tindrà a disposició al porter Escrichs. Després de tres partits defensant la porta vallenca, el porter ha marxat aquesta setmana i ha fitxat amb el Tortosa.

El partit donarà inici a dos quarts de cinc amb arbitratge de German Carrasco, del Baix Llobregat.

D’altra banda, la Rapitenca afronta un partit crucial davant l’Alpicat. Els rapitencs es troben immersos en una dinàmica negativa en la qual han encadenat quatre derrotes seguides.

Tot i el debut de Víctor Garrido el camí cap al gol es resisteix, i en les últimes quatre jornades n’han marcat dos. Per contra, n’han encaixat dotze. Els rapitencs, que no comptaran amb novetats a la plantilla, tenen un punt de marge respecte el descens.

El partit arrancarà a les 12 del migdia al municipal de la Devesa, amb arbitratge a càrrec del col·legiat de la delegació del Baix Llobregat, Alejandro Peralta.

Horaris de la jornada 19

Obre la dinovena jornada de lliga el duel de la Rapitenca enfront l’Alpicat diumenge a les 12 del migdia, mentre el líder San Cristòbal visita el camp de l’Energia davant el Sants. A dos quarts de cinc, es disputarà al municipal del Vilar, el Valls-Tortosa. Duel directe per la zona alta al mateix horari, Almacelles-Martinenc. Tanca la jornada a les sis, el Vista Alegre-Vila-seca.

CAPTURA00002.jpg

 

Comentaris
X
X