Móra la Nova convoca els seus primers pressupostos participatius de la història, el 24 de febrer

2018-03-04T19:25:25+00:00 25 de gener de 2018|Economia| , |0 Comentaris

Un columbari al cementiri, una tanca al parc 26 d’Octubre, la creació d’una zona de fitnes a l’embarcador, millorar la sonoritat del pavelló firal 1 d’octubre o redactar un projecte per un centre de dia. Totes aquestes són les propostes que estan sobre la taula i que se sotmetran a votació el proper 24 de febrer a Móra la Nova. El municipi celebrarà els seus primers pressupostos participatius de la història que comptaran amb una partida de 40.000 euros.

Els pressupostos participatius seguiran un procediment administratiu i legal molt similar als processos que se segueixen en unes eleccions però la diferència serà perquè no serà obligatori acceptar estar a la mesa de votació. En un principi estava previst fer-los al novembre però per diverses accions administratives que han frenat el ritme dels treballadors no han permès fer-ho més aviat.

Enguany les propostes que estan sobre la taula s’han seleccionat de les queixes i reivindicacions històriques que tenen constància a l’ajuntament però no descarten deixar en mans de les entitats les propostes en properes ocasions.  

Comentaris
X
X