A punt la renovació de les passarel·les d’accés a la platja de Riumar

2018-03-01T06:52:45+00:00 25 de gener de 2018|Economia| , |0 Comentaris

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el subdelegat del govern de l’estat espanyol, Jordi Sierra, han visitat les obres que s’estan realitzant per finalitzar la substitució de la passarel·la tranversal de la platja de Riumar de més d’1 quilòmetre d’extensió. Una visita a la qual també hi han participat regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre, el cap de costes, el regidor del PP a l’Ajuntament de Deltebre, i el president i vicepresidents del Consell de Riumar.

Les obres estan sent executades actualment pel Ministeri de Medi Ambient, amb una dotació econòmica de més de 500.000 euros, a partir de les gestions de l’actual govern municipal de l’Ajuntament i també del vicepresident del Consell de Riumar, Joan Bertomeu. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “la nostra aposta per dinamitzar el nucli de Riumar no es podria entendre sense dur a terme la renovació de les passarel·les d’accés a la platja”. De fet, en aquesta línia, l’alcalde ha explicat que “disposar d’una platja en plenes condicions és una oportunitat per seguir impulsant econòmicament el nucli”.

El subdelegat del govern de l’Estat, Jordi Sierra, ha posat en valor “l’actuació que s’està realitzant per oferir un millor servei a totes les persones que visiten la platja de Riumar i per tal que una de les platges referents al Delta disposi d’unes millors condicions”.

Així doncs, la substitució de la globalitat de les passarel·les d’accés a la platja de Riumar serà una realitat aquest estiu. D’aquesta manera, i després d’anys de demandes per part del sector turístic i per la ciutadania a causa del mal estat de les anteriors, la platja oferirà uns accessos de qualitat per dotar d’un millor servei a tots els banyistes. De fet, el passat 1 de juliol ja es va dur a terme la inauguració de la primera fase de substitució de les passarel·les perpendiculars conjuntament amb la hissada de la bandera blava. 


https://www.youtube.com/watch?v=JPsB-i87YvI&feature=youtu.be

Comentaris
X
X