Una associació de Guàrdies Civils demana declarar les Terres de l’Ebre “zona de treball conflictiva” com Euskadi i Navarra

2018-03-04T20:25:17+00:00 22 de gener de 2018|Política| |Tags: |0 Comentaris

De fet, segons aquesta associació, un 30% de guàrdies civils destacats a la província voldrien demanar el trasllat. I posen diversos exemples de situacions d’odi que han patit els agents de la benemèrita. Com les protestes davant de les casernes de la Ràpita, Amposta, Tortosa, Gandesa, Falset o Reus. O també casos concrets a les Terres de l’Ebre d’agents que se’ls denega llogar un pis o apuntar-se a un gimnàs quan s’identifiquen com Guàrdies Civils. Els representants de la AUGC aputen que alguns agents han de marxar a viure a Vinaròs.

“No sabem d’on ha sortit la violència contra la Guardia Civil. Ens hem limitat a complir amb la nostra feina, com qualsevol altre treballador”, subratlla David Domínguez, director general de l’AUGC a Tarragona. L’actuació policial de l’1 d’octubre que va deixar un centenar de ferits per contusions a les Terres de l’Ebre. Tot i així, per la AUGC les càrregues es van produir perquè complien amb l’ordre judicial d’aturar el referèndum. “Hi havia que impedir un delicte i havíem d’entrar”, justifica Domínguez.

 

 

Comentaris
X
X