Deltebre promociona la seva gastronomia a la fira Madrid Fusión

2018-03-01T06:52:47+00:00 22 de gener de 2018|Economia| , |0 Comentaris

A banda d’aquest estand particular per a la difusió turística, el qual es va estrenar recentment al Saló del Manga de Barcelona, Deltebre també participarà activament en el transcurs d’aquesta fira. D’aquesta manera, durant els seus tres dies, i mitjançant empreses del municipi, hi haurà demostracions de cuina d’ostres a càrrec d’Explotacions Fangar i Fepromodel, de licor d’arròs a càrrec de la Cooperativa d’Arrossaires del Delta de l’Ebre, de postres d’arròs a càrrec de Molí de Rafelet, de vi a càrrec de l’empresa Lo Flamenk i, finalment, també una demostració d’arròs ecològic d’EcoCastells.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la nostra presència a les fires en què participem és activa de manera que, a banda de disposar d’un propi estand per a la difusió turística, també volem posar en valor les experiències a partir de la presència de cuiners i empreses del municipi”. Soler ha recordat que “els nostres productes i la nostra cuina són un dels valors afegits del municipi i el motiu pel qual molta gent ens visita any rere any, per aquest motiu hem de vetllar per enfortir la seva promoció en aquelles fires que ens permeten plasmar el bo i millor del nostre municipi”.

En aquesta línia de promoció, l’Ajuntament també aprofitarà aquesta fira per estrenar un nou vídeo promocional del municipi de Deltebre, aquesta vegada centrat en la cuina i que complementa els diferents audiovisuals que a hores d’ara disposa el municipi i que es poden consultar a la pàgina web del consistori o bé al seu canal de Youtube.

Comentaris
X
X