Un mort en l’accident d’un ultralleuger als Ports

2018-03-04T23:14:17+00:00 19 de gener de 2018|Societat| , , |0 Comentaris

12 h | Un ultralleuger ha patit un accident aquest divendres al matí als Ports. L’avioneta ha caigut prop de la Mola de Fitó, al terme municipal de la Pobla de Benifassà, a la comarca de Castelló del Baix Maestrat. L’accident ha tingut lloc molt a prop del terme municipal de la Sénia i en un primer moment s’han activat fins a 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat perquè es pensava que hi havia un incendi forestal.

 
Ara els dos ferits, un sembla que molt greu, estan sent rescatats amb helicòpter pels Bombers de Castelló perquè a la zona només s’hi pot accedir a peu o per aire. Un helicòpter medicalitzat ha aterrat en una zona propera on també espera un equip del SAMU (Servei d’Assistència Mèdica Urgent) de Castelló per traslladar els ferits a l’hospital.
 
 

 
 
Diversos equips de rescat del Consorci Provincial dels Bombers de Castelló treballa en el rescat de dos ferits, els dos únics ocupants d’un ultralleuger que ha patit un accidents als Ports valencians, just al límit amb la Sénia (Montsià), però al terme municipal de la Pobla de Benifassà (Baix Maestrat). En un primer moment, Bombers de Castelló i de la Generalitat s’han activat per un possible incendi forestal però finalment el fum era conseqüència de l’accident i els bombers catalans han començat a retirar-se. 

Els Bombers de Castelló han activat la unitat de rescat de muntanya i un helicòpter de rescat de la Generalitat Valenciana. S’ha prioritzat el rescat per aire perquè la zona és de molt difícil accés. L’estat dels ferits es desconeix però un d’ells sembla que estaria molt greu. 

 

Comentaris
X
X