Tortosa estrena la primera oficina ‘Store’ de CaixaBank a l’Ebre

2018-03-04T21:42:18+00:00 15 de gener de 2018|Economia| , |Tags: |0 Comentaris

Actualment a tot l’Estat hi ha 162 oficines d’aquest model, vuit de les quals, a la demarcació de Tarragona: dos a Tarragona, dos més a Reus, i una al Vendrell, Valls, Salou i Cambrils. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç ‘retail’, tot millorant l’experiència de compra del client dins de l’oficina.

L”Store’ Tortosa disposa d’una una superfície aproximada de 434 m2, compta amb 13 treballadors i gestiona una cartera de més de 9.100 clients.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d’oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d’oficina ‘Store’ potencia l’atenció personal i la gestió de l’autoservei; s’acompanya i ajuda al client en l’ús dels caixers d’última generació situats a l’oficina i en l’ús dels dispositius amb accés a Línia Oberta perquè els treballadors se centren en la gestió de les operacions de valor.

Així mateix, per a l’atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l’oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

 

https://youtu.be/H5Tu8xKqLw8

 

 

Comentaris
X
X