Els Mossos confirmen que el cadàver trobat al riu Ebre és el veí d’Amposta desaparegut

2018-03-04T17:30:07+00:00 15 de gener de 2018|Societat| , |0 Comentaris

La prova de la “necroressenya” ha confirmat el que era la primera línia d’investigació dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Amposta des de que aparèixer el cos.  Fonts de la policia autonòmica han apuntat que no s’han observat signes externs de criminalitat.

 

Els familiars de la víctima mortal van denunciar als Mossos d’Esquadra que havia desaparegut diumenge a primera hora de la tarda i sense deixar cap missatge de comiat. Dilluns, la Guàrdia Civil va llançar un anunci demanant la col·laboració ciutadana per trobar-lo. 

Els remers del Club Nàutic Banyoles van trobar el cos de José Cabanes a les 11.20h del matí, just quan havien pujat al seu bot i es disposaven a començar l’entrament. Van descobrir que es tractava d’un cadàver quan un dels remers va tocar el cap, única zona visible des de la superíficie, amb el rem. L’avís als Mossos d’Esquadra es va donar a les 11.45h del matí, i de seguida s’hi van traslladar patrulles de la policia catalana, la Policia Local d’Amposta, els Bombers de la Generalitat i el SEM. 

En aquells moments la zona de l’embarcador del Club Nàutic d’Amposta ja estava plena de gent. 400 remers de 12 clubs d’arreu de Catalunya, la majoria nens, han participat en diferents proves de promoció i en la regata de la Bandera Catalana. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=WAR5TJ_wBBI&feature=youtu.be

 

 

 

Comentaris
X
X