La Policia Local identifica membres del CDR de Tortosa quan posaven llaços grocs

2018-03-04T21:42:19+00:00 14 de gener de 2018|Política| , |0 Comentaris

A continuació han afegit que la “Policia Local ha passat deliberadament per davant d’este càrrec sense dir-li res per anar a buscar altra gent. I este càrrec no ha mogut un ni un dit davant de tot això”. El Comitè en Defensa de la República havia convocat a les 11h del matí a tornar a posar llaços grocs al pont de l’Estat en record als presos polítics. El CDR emetrà un comunicat oficial explicant els fets un cop s’hagi reunit en assemblea aquest dilluns. 

En un comunicat oficial, l’ajuntament de Tortosa, ha explicat que es tractava d’una actuació d’ofici d’una patrulla de la Policia Local i que esbrinaran si els organitzadors havien demanat permís “com en altres ocasions” per posar els llaços. Per l’ajuntament, subratllen, es tracta “d’un incident menor”.

En el seu article 10 de l’Ordenança de bon ús de la via pública i dels espais públics, s’especifica que “la col·lació de cartells, tanques, rètols, pancartes, adhesius, papers enganxats o qualsevol altra forma de publicitat, anunci o propaganda, es realitzarà única en els llocs expressament habilitats a l’efecte per l’autoritat municipal”. Les infraccions d’aquest article poden estar sancionades amb multes que van dels 100€ als 1.500€ depenent de la seva gravetat.

Comentaris
X
X