L’Amposta-Lagrama rep la Salud Tenerife, en el primer partit de l’any

2018-03-04T17:30:07+00:00 12 de gener de 2018|Esports| ,|0 Comentaris

L’Amposta-Lagrama torna a la competició de la Divisió d’Honor Plata, rebent a casa la visita de la Salud de Tenerife. Un partit que arrancarà a partir de les dos quarts de nou del vespre. Per aquest compromís el tècnic Mateu Castellà farà debutar la jugadora internacional de Puerto Rico, Erika Graciani que es va incorporar amb l’equip aquest dimecres.

Les ampostines, situades en zona de descens, buscaran sorprendre a les tinerfenyes i sumar la tercera victòria a casa, de la temporada. Serà el segon partit de la segona volta. Al partit disputat a les Pitiuses van caure derrotades per 31 a 25, davant un rival que ha fet una progressió ascendent i ara mateix són quartes a la classificació amb 18 punts, 12 més que les de la capital del Montsià.

A la lliga catalana el Handbol Club Perelló i l’Ascó, juguen fora de casa tots dos a les nou menos deu. Les perellonenques visiten la pista del Sant Joan Despí B, mentre les asconenques es desplaça al camp del Granollers Atlètic.

Emma Falguera i Andrea Guerrero (CH Ascó), campiones d’Espanya amb Catalunya

La selecció catalana va aconseguir cinc medalles d’or i una de plata als campionats d’Espanya disputats a Galicia. Emma Falguera i Andrea Guerrero, dos de les centrals de l’equip infantil i úniques de la província de Tarragona, van penjar-se l’or.

El conjunt català es va imposar en la final de forma contundent a Castella la Manxa per 28 a 19. En la semifinal van superar a Euskadi per 23 a 19, i als quarts de final s’imposaven per un ajustat per 21 a 20.

Comentaris
X
X