Derbi d’urgències entre el CD Tortosa i la UE Rapitenca

Més que tres punts en joc, sobretot per al Tortosa per enganxar-se al tren de la permanència. El derbi entre Tortosa i Rapitenca arriba en el darrer partit de la primera volta i amb tots dos conjunts situats en la zona perillosa.

La millora en l’actitud i en el joc del darrer partit a Igualada, tot i la derrota, fa ser optimistes als aficionats roig-i-blancs. El nou tècnic Dani Gimeno, que complirà l’últim partit de sanció, comptarà amb novetats de cara al partit, en el que buscarà tancar el primer tram de la temporada amb una victòria que els enganxe a les opcions de salvació.

Adri Alonso, Nico Charpin i Nahuel Yaqué debutaran la seua afició, però podrien no ser les úniques, mentre Sergio Giralte ha causat baixa per motius de feina. Qui torna a l’equip, és Sam un cop complerta la sanció.

La Rapitenca amb un punt de marge sobre el descens

La pitjor defensa es troba amb el pitjor atac. Els tortosins han encaixat 36 gols, mentre que els rapitencs tan sols n’han marcat dotze. Una situació que els mariners han vist agreujada, per les dos derrotes consecutives davant rivals directes com la Unificació Bellvitge i Vila-seca i que els ha deixat amb un sol punt de marge respecte al descens.

Gerard Verge, que ha marxat al Monzón de tercera divisió, i Pachu que encara no està recuperat, no estaran a les ordres d’Isaac Fernández. Buscaran trencar la dinàmica negativa de quatre partits consecutius sense guanyar, en els que només han tret un punt i han encaixat 10 gols.

El partit donarà inici a partir de les cinc de la tarde al municipal Josep Otero, amb arbitratge del col·legiat de Tarragona, Javier Crespo.

Marató esportiva a Canal Terres de l’Ebre

Canal Terres de l’Ebre farà una seguiment exhaustiu del derbi. A més farà una marató de futbol de cinc hores: es podrà veure íntegrament el partit Tortosa-Rapitenca a partir de les 19.30 hores de la tarde. Acte seguit es donarà íntegrament el partit de 3a divisió entre el FC Ascó i el RCD Espanyol B. Per acabar amb el programa Minut 91, que en rigurós directe analitzarà tot el que ha donat de si la jornada i un especial del derbi. Michel Viñas tindrà com a convidats a Arturo Llorca, president del CD Tortosa, Jesús Ferrando, periodista, Hernan Subirats president de la UE Rapitenca i Xavi Marqués jugador rapitenc.

Àlex Ródenas i Raúl Garcia, al Batea

D’altra banda, comentar que els dos exjugadors tortosins Àlex Ródenas i Raúl Garcia s’han convertit en nous jugadors del Batea de segona catalana. Una setmana després de desvincular-se del CD Tortosa fitxen amb el conjunt bateà per reforçar l’equip en l’intent de mantenir-se.

L’arribada de Ródenas a la porteria, suplirà la mancança que havien deixat les baixes de llarga durada d’Aubanell i Marc Castellví. El debut es pot produir aquest dissabte en un partit de doble valor on el Batea visita el camp de l’Arenal, a partir de les 18 hores.

 

https://youtu.be/UxbecKfkgr8

 

 

 

Comentaris
X
X