Dani Pujol debutarà amb l’Ascó davant del líder Espanyol B

2018-03-04T18:26:16+00:00 12 de gener de 2018|Esports| ,|0 Comentaris

El líder de tercera divisió, l’Espanyol B visita diumenge a les dotze del migdia Ascó. Un partit a priori complicat, però on els riberencs intentaran imposar la condició de mantenir-se invictes com a locals. Un repte que Santi Castillejo assumeix, tenint en compte que els periquitos van iniciar molt forts el campionat i ara els hi costa més treure els partits endavant.

Per aquest partit, el tècnic només tindrà la baixa d’Enric Bernat. L’Ascó intentarà tornar a recuperar la fortalesa en atac que els ha caracteritzat gran part de la primera volta.

Dani Pujol (Europa), reforç d’última hora

 

Un reforç de qualitat de cara a la segona part de la lliga, on els asconencs esperen mantenir la bona línea de la primera volta.  Un jugador polivalent, on Castillejo podrá utilizar-lo en diferents posicions.  El nou jugador de l’Ascó de 25 anys ha jugat a banda de l’Europa, al Terrassa, Castelló, Lleida Esportiu entre d’altres.

El president de l’entitat de la Ribera d’Ebre Andreu Muñoz, comenta que “es un jugador que ja teniem informes d’ell a través de Castillejo, i amb la baixa de Osado, hem tingut l’oportunitat de fitxar a Dani, i ha anat tot molt bé, I l’acord ha estat molt rapit. la intenció es aprofitar la seva qualitat des de ja,  i veure si podem mantenir la posición que estem ara dins al play-off”.

De la seva banda el jugador Dani Pujol explica que “el Dani que es veurà es el que s’ha vist, una persona treballadora, i sempre intentant sumar a l’equip,  no hem considero individualista, i busco ser solidari i comprometre’m amb els objectius que vinguin”.

Dani explica que el fet de poder fitxar per l’ Ascó ha estat gràcies a “que per motius de treball, no puc seguir vivint a Barcelona, i ja des del primer moment, la meva idea es posar-me en contacte amb l’ Ascó, es un gran club i per aixó he pres aquesta decisió”.

Sobre la seva polivalencia, el jugador comenta que “la posició on mes còmode em trobo es d’extrem dret, migcampista, i ultimament he jugat de lateral dret, no tinc problema per jugar a cama canviada, i tema bandes, en qualsevol posició hem sento molt còmode. Vinc a asumir el paper que hem toqui a cada moment”.

El nou fitxatge de l’Ascó podría debutar alguns minuts en el partit de diumenge, on l’ Ascó rep al líder Espanyol B. Un partit que serà dirigit pel col·legiat de Lleida, Joan Masip. A més, els aficionats el podran veure en diferit, a Canal Terres de l’Ebre, a partir de les nou de la nit.

 

https://youtu.be/hJ36jl4mI0c

 

 

 

Comentaris
X
X