Carme Forcadell: “El futur president del Parlament ha de ser una persona lliure de processos judicials”

2018-03-04T20:25:18+00:00 11 de gener de 2018|Política| ,|Tags: |0 Comentaris

En el seu balanç, la republicana ha reivindicat el seu paper i el de la majoria sobiranista de la Mesa en “no haver cedit a la censura” i haver permès “que al Parlament es pugui parlar sempre de tot”. Així, ha dit que marxa de la presidència “orgullosa de la feina feta” malgrat “les dificultats, els errors i la constant judicialització de la política” per part de l’Estat espanyol. De la mateixa manera, ha lamentat que durant el seu mandat s’hagin “traspassat algunes línies vermelles” en el debat polític, i de cara al futur president del Parlament, ha considerat que hauria de ser algú “lliure de processos judicials” com el que ella té engegat pel procés sobiranista.

Reaccions dels partits polítics ebrencs sobre la decisió de Forcadell

Comentaris
X
X